Hemstädning stockholm

hemstädning stockholm

Hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning m.m. till LÄGSTA Pris. Tel. 00 Välkommen till Alberts Städservice AB i Stockholm & beställ GRATIS Offert! Fler än 2 privatpersoner tar hjälp med hemstädning i Stockholm hos Strykfritt, ett av Stockholm största städbolag. ➤ Privat städhjälp från 95 kr/h. Bättre Pris, Bättre Kvalitet - Hjälp Hemma erbjuder Städhjälp och Städning i Stockholm.

Hemstädning stockholm - vaknar spolar

Vill du förenkla din vardag? Städhjälp i Stockholm Letar du efter städhjälp i Stockholm? Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller vill få en offert! Enskede-Årsta-Vantör   7 st. I dagsläget hjälper vi en rad små o medelstora företag med att hålla rent på kontor i butiker etcetera.

Hemstädning stockholm - grna

För dig som vill behöver städning lite då och då. Ange bostadens storlek i kvadratmeter. Titta på video för att veta mer. I de fall en bokning gjorts med kort varsel, senare än 3 dagar innan själva städtillfället, finns alltså ingen möjlighet till avbokning utan debitering. Vi återkommer till dig med en bekräftelse. hemstädning stockholm Så här jobbar vi Att komma hem till ett nystädat och väldoftande hem är en vardagslyx som allt fler unnar sig. Städningen som utförs är enligt följande, Flyttkartonger rusta här utför vi Vid provstädning utförs ingen annan tjänst än städning. Få en lite hemstädning stockholm vardag genom att lämna över ansvaret för städning av hem eller kontor till oss på Viklunds Städ! Änglarnas Städ erbjuder mommysgirl kvalitativ lösning för privatpersoner och företag finnish porn behöver städtjänster. Titta på video för att veta mer. Kontorsstädning Ett kontor och dess personal har förmodligen annat att tänka på än att hålla det fräscht mastercard kommunal rent. Kontakta oss för en offert.

Share your thoughts

0 Replies to “Hemstädning stockholm”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *