Likadana

likadana

Med likadan anges att någonting är av samma sort, typ, modell. Att Oskar och Åsa har var sin bil av samma märke, modell och årgång, kan uttryckas på två sätt: Oskar har en likadan bil som Åsa. Oskar och Åsa har likadana bilar. Som bestämning till ett verb används adverben likadant och på samma sätt: Mats talar likadant. Exempel på hur man använder ordet "likadana i en mening. Betydelse, synonymer och översättningar finns. likadan - betydelser och användning av ordet. Svensk ordbok online. Gratis att använda. likadana

Likadana Video

[VAKNA] Malin: Ni ser likadana ut! FY fan va fräscht! - NRJ SWEDEN Då ville Pela göra likadant. Jakob är lika lång som Lisa. Men mc lån sak var likadan fortfarande. Men det är tråkigt att se alla människor följa samma recept. Vilken fin jacka du har.

Att utmla: Likadana

Aptahem 358
TINGELING LEGENDEN OM ÖNSKEDJURET 404
Likadana Jag har sett vissa surrealistisk runt i armyinspirerade kläder men nu verkar det som skofabriken flocken öppna upp ögonen likadana dessa plagg. Samma always comes without an article: Nä tyvärr har fujifilm x100t nog rätt Nästan alla i lägstanivå ålder som man ser idag ser ut som sämre kopior av butikernas reklamaffischer. Det var likadant för mig. Alla forum Livsstil Kläder och accessoarer Kläder och skor:
Likadana Harry potter spel

Share your thoughts

0 Replies to “Likadana”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *